Dragi masteranzi, alumni și prieteni,

Imi face deosebita placere sa va invit la un eveniment special al programului masteral Prasctica Asistenței Sociale Centrate pe Valori, program ce își propune formarea de profesioniști capabili să ofere asistență socială și spirituală într-un mod integrativ. Dorim ca prin acest eveniment sa marcam 20 de ani de funcționare neîntreruptă ca acestui program masteral și să dăm ocazia și altora să afle despre el.

Ne-am fi bucurat sa organizam acest eveniment in format fizic, insa, date fiind imprejurarile actuale, am convenit să îl organizăm online, dând totodata posibilitatea si celor de la distante mai mari (inclusiv potentiali candidati) sa participe. 

Evenimentul va avea loc miercuri, 12.05.2021, începând cu ora 17.30. Invitam, așadar, la acest eveniment masteranzii actuali, absolventii (alumni) ai acestui program, precum și pe cei care ar fi interesati sa se inscrie, în luna iulie, la acest program (sau să informeze pe alții despre el).

Conectarea la eveniment se va face prin Zoom, la adresa: 
https://us02web.zoom.us/j/88943468990?pwd=TjFSKzl3M1Z2bDBIU0F5cUJoaGdxZz09

Evenimentul va fi transmis si pe Facebook, la adresa: 
https://www.facebook.com/events/1782201101966421 
La aceasta adresa exista si un formular pe care se pot transmite în prealabil întrebări pentru secțiunea de Q&A.

Pe lângă invitația de participare pe care v-o adresăm direct, avem rugămintea să diseminați această informație și către alții care ar putea fi interesați.

Cu gânduri bune,
Prof. univ. dr. habil. Alexandru Neagoe